Beoordelingen en aanbevelingen | Jouw technische coach | Gea Simons

Beoordelingen en aanbevelingen

ervaringen van andere ondernemers

Beoordelingen en aanbevelingen

ervaringen van andere ondernemers

Ik heb al veel online onderneemsters mogen helpen. Lees hieronder hun beoordelingen en aanbevelingen.

Wil je zelf een beoordeling achter laten? Klik dan op onderstaande knop om naar Google Reviews te gaan.

Bij Gea de cursus Verbeter je vindbaarheid gedaan. In 14 modules leer je zelf hoe je je vindbaarheid en website kunt verbeteren en ga je hier, onder haar begeleiding, mee aan de slag. Ook heeft ze ons achter de schermen geholpen met wat technische website zaken die voor ons wat lastig waren. Een echte aanrader dus!

(beoordeling via Google)

Chantal en Elise

Bonte Raaf

Gea is een geweldige technische VA: accuraat, loyaal, duidelijk en ze heeft enorm veel kennis. Wij werken al een tijd samen en zijn super blij met de kennis, ondersteuning en ideeen van Gea. Wat ook fijn is, is dat ze enorm snel en efficient werkt. Super om haar in ons team te hebben. Mocht je aan je bedrijf willen werken, in plaats van te veel tijd bezig zijn met in je bedrijf de technische dingen regelen, dan raad ik zeker Gea aan om mee te werken, want wij kunnen nu enorm veel werk verrichten waar we eerder geen tijd voor hadden. Dus zeer aan te raden!

(beoordeling via Google)

Nicole van Zurk

ITM Thai Hand Amsterdam

Ik was al een tijdje op zoek naar een technische VA met veel ervaring met WordPress, maar ook klantgericht is en ook communicatief sterk is in haar woorden. Ik dacht altijd voor deze functie heb ik meerdere VA’s nodig maar Gea is alles in één. Je voelt direct aan haar dat ze echt liefde heeft voor de techniek. Ze is heel leergierig en altijd up-to-date van alle technieken en nieuwe tools. Gea is heel zelfstandig en ze stelt bijna geen vragen. Ze is echt onmisbaar in mijn team! Zonder haar had ik geen goede klantenservice. Mijn deelnemers van mijn online programma zijn echt mega fan van Gea. Ik krijg alleen maar lovende woorden te horen dat Gea zo goed en altijd snel reageert! Ben je op zoek naar een technische VA in je team? Dan is Gea de juiste persoon voor je! Vertrouw mij.. je hoeft echt niet verder te zoeken ❤.

Rosanne Raubun

Design Your Dream

Ik ben goed in mijn vak, maar van websites maken heb ik geen kaas gegeten. Gea Harkema van Jouw Technische Coach wel. Nadat ze heel goed doorvroeg over mijn werk, maakte Gea met veel aandacht, zorgvuldigheid en technische kennis mijn nieuwe website. Door haar vragen moest ik over een aantal zaken goed nadenken – wat mijn bedrijf alleen maar ten goede kwam. Ik kon zonder gêne de ‘misschien wel domme vragen’ stellen. ‘Domme vragen bestaan niet’, volgens Gea. En vol geduld legde ze alles uit. Het resultaat is een bijzonder mooie en originele website. Ook de koppelingen naar mijn nieuwsbrief en betalingssysteem werden helemaal in orde gemaakt. Gea legde tenslotte rustig uit hoe ik nu alles zelf bij kan houden, want ik vind het wel belangrijk alles ieder moment up to date te houden. Gea is bovendien een heerlijk mens, vriendelijk, met humor en geduld. Zij heeft mijn bedrijf echt naar een hoger niveau geholpen.

IngerMarlies Leeuwenburgh

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Ik vind het een feestje om met je samen te werken. Je bent professioneel, kundig, klantgericht en hebt enorm veel technische kennis. Verder schakel je snel en ben je duidelijk in jouw communicatie. Nogmaals, ik vind het heerlijk om met jou samen te werken aan de groei van Bureau 2Join en onze klanten. Liefs, Nicole van Zetten | Bureau 2Join

(beoordeling via Google)

Nicole van Zetten

Bureau 2Join

Gea is mijn go-to-expert als het over techniek gaat. Ze weet altijd de juiste oplossing zodat ik snel weer verder kan. Gea schakelt snel en is heel klantvriendelijk. Ze is echt een waardevolle toevoeging van mijn team.

(beoordeling via Google)

Hilde Radt

Hilde Radt

Ik volgde Gea al een tijdje via social media en ben aanwezig geweest bij een live-dag. En nu al een aantal maanden stap voor stap aan de slag met de training ‘Verbeter je online vindbaarheid’. Gea snapt wat je nodig hebt, heeft heel veel geduld en helpt je waar nodig in begrijpelijke taal!

(beoordeling via Google)

Fenny

Semm's

In 1 woord? Een vakvrouw, ze weet waar ze het over heeft en heeft engelen geduld. Ze denkt met je mee en geeft tips en adviezen in duidelijke taal. Op naar de volgende samenwerking ?. Zou geen andere coach meer willen! Dank je wel voor al je hulp tot nu toe!

(beoordeling via Facebook)

Lydique Rem

Label Lique

Ik volgde Gea van ‘Jouw Technische Coach’ al een poosje op Instagram omdat ze altijd goede tips deelt. Mijn website had ik zelf gebouwd, maar daar was ik niet tevreden over. Ik heb contact met Gea opgenomen over de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuwe website. Zij werkt samen met Suzan van ‘de online etaleuze’. Suzan heeft zich bezig gehouden met het design waarbij ik zelf goed mijn wensen kenbaar kon maken. 

Ook technisch konden al mijn wensen door Gea vervult worden. Koppelingen met een e-mailsysteem en betalingssysteem heeft ze volledig geïntegreerd binnen de website. Bij vragen kreeg ik altijd heel snel een reactie en ook wijzigingen werden direct verwerkt. Ik ben superblij met het resultaat, een fantastische website met een duidelijke uitstraling. Gea is open, eerlijk en spontaan. Ze communiceert helder en komt afspraken na, een heel fijn persoon om mee samen te werken.

Raquelle Barnhoorn

Beautymark

Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp.
Dankzij jullie heb ik weer een mooie frisse website en kan ik nu ook online mijn e-books verkopen.
Gea bedankt voor het technische gedeelte, waar ik niets van snap. Zo fijn dat het probleem met de mail snel verholpen werd. Dat was ik bij mijn vorige hosting niet gewend, maar is superfijn. Vooral wanneer je (af en toe) zo ongeduldig bent als ik!!!
Suzan jij bedankt voor jouw hulp met de website, jouw uitleg hoe alles werkt. Ik heb het hele gebeuren als heel prettig ervaren en zoals we op instagram al een paar keer merkten hebben we veel gemeen en ook dat vind ik een groot pluspunt. Je begrijpt mijn vragen en waar ik tegen aan loopt. En zo superfijn dat je keer op keer herhaalt dat ik je altijd kan mailen.
Jullie hebben mij beide geholpen weer een stap vooruit te maken met mijn onderneming.

Twanny van Summeren

Twanny's Knutsel Atelier

Een merk met producten bedenken is één ding, maar een bijbehorende webshop opzetten is echt een ding apart. Ik zag er enorm tegenop. Gelukkig ben ik gekoppeld aan Gea en Suzan. Wat een toppers. Zij hebben mijn webshop in Mijnwebwinkel gemaakt, zowel qua technisch gedeelte (denk aan koppelingen met Mollie, myParcel, Google) als qua design en tekstadvies. Door hun ervaring weet ik inmiddels zoveel meer van de wereld van webshops. De do’s en de dont’s. Geen vraag is te gek en ze weten overal antwoord op. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaring. Echt een aanrader als je een goede webshop wil waarin alles gewoon werkt, en dat wil iedereen toch?!

Stonne Moerdijk

Sophisticated Lily

Gea heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn website. En dat deed ze met verve. Op basis van de voorbeelden die ik aandroeg wist ze precies wat ik wenste en met welk WordPress template dat gerealiseerd kon worden.
Vervolgens heb ik een hele dag met Gea aan de site gewerkt en heeft ze mij door het complete proces van het opzetten van de site geleid. Giga vlug zette ze de basisinstellingen goed en toen konden we samen aan de slag. En passant legt ze nog even wat handige koppelingen met andere programma’s aan en deelt ze haar tips voor fijne gratis programma’s voor foto’s verkleinen en vormgeving.
Gea denkt niet vanuit jargon maar vanuit wat de (vrouwelijke) klant wil en dat werkt zo fijn!

Karijn Kats

Karijn Kats

Gea legt in Jip en Janneke taal uit, hoe jij het beste uit je webshop kunt halen! Ideaal voor onderneemsters die graag alles zelf in de hand willen hebben. Ik ben ook lid van haar technische helpdesk en daar kun je al je vragen stellen. Gea organiseert ook met regelmaat challenges, die erg fijn zijn om te volgen.

(beoordeling via Facebook)

Rachel Brouwers-Heijs

Made by ReeZ

Wat een geweldige Hallo Google, hier ben ik! challenge. Heel veel geleerd. Goed uitgelegd, zeer professioneel. Dank je wel Gea.

Renée Scopio

Renee Scopio

Google en ik waren geen goede vrienden. Maar Gea heeft daar verandering in gebracht. Google heeft een ingewikkelde gebruiksaanwijzing die Gea gelukkig in jip in janneke taal heeft uitgelegd. Tijdens de ‘Hallo Google, hier ben ik! challenge’ heb ik verschillende nuttige tips gekregen over o.a. meta teksten schrijven, linkbulding en Google search console. Na deze cursus, heb ik een beter gevoel en inzicht over mijn online vindbaarheid. Gea is een top coach!

Naomi Jacobs

Mixed Babies geboortekaartjes

Voor een eenvoudige website zocht ik iemand die deze snel kon maken. Alle foto’s en tekst waren al klaar. Gea heeft dat heel snel en naar tevredenheid voor elkaar gekregen. Erg fijn!

Saskia van Klaarbergen

It's all about community

Verzorgd tot in het kleinste detail! Gea is een rots in de branding!

Kika Bosman

Hofje van Kieka

Wat een topper is Gea. Naast dat ze een wereldwijf is, weet ze ook veel van alle regels en heeft ze mij ook super geholpen om AVG ready te worden. Bedankt voor alle hulp!

Djamilla Sommer-Vergunst

PePa Ondermode

Wauw, Gea! Wat heb jij mij goed geholpen met jouw AVG-challenge! Alles waar ik al die tijd al zo tegenop zag, heb jij super goed uitgelegd. De templates die ik alleen maar hoefde aan te passen, maakten het nog gemakkelijker. 

Echt super bedankt!!

Kim Hobo

Ontdek je bestemming

Bedankt voor de hulp met de AVG, top!

Meta Kolkman

A lot of Happiness

Super fijne en duidelijke uitleg. Alle vragen zijn verantwoord. Heel blij met deze hulp.

Nicole Beerens-van de Laak

Mocador

Gea heeft mij en velen met mij door het AVG gebeuren geloosd. Ongelofelijk dat ze iedereen gratis van advies en bruikbare (gratis te downloaden) bestanden voorzag en steeds weer nieuwe vragen beantwoordde!

Heleen Tuunter

LieveBabies

Gea van Jouw technische coach, heeft erg veel kennis in huis. Heeft een goede service. Denkt en zoekt met je mee.

Petra Hendriks

Thuis Ontwerp

Gea, hartelijk dank voor je gratis info over de AVG wet. Super van je dat je ons en nog velen meer zo goed en uitgebreid geholpen hebt 🙂 een dikke pluim voor jou!!

Jeanet en Pien

Kadootjes Online

Ik heb nu verschillende keren advies gekregen van Gea: over SEO, over Google Analytics en recent over de AVG. En wat me steeds weer opvalt is dat Gea niet alleen weet waar ze het over heeft, maar dat ze die kennis ook nog eens helder weet over te brengen. Door me te coachen en mee te nemen in het denkproces, kreeg ik controle over wat ik aan het doen was en lukte het me om zelf veranderingen door te voeren in mijn bedrijf. En dat is zo waardevol als je nu eenmaal niet alles compleet uit kunt besteden! Dank je wel Gea, je bent een coach uit duizenden!

Jasja de Wit

Jasja de Wit Fotografie

Gestructureerd gebracht, mega service en onzelfbaatzuchtig dat je deze Challenge zo hebt opgezet!
En wat een geduld heb je met ons (gehad) met al onze vragen. Je bent echt goud waard!

Inge

Gea heeft ons super goed geholpen!!!

Alinda en Corinda

Stip & Zo

Heel erg bedankt voor het delen van je kennis, Gea!

Stephanie Bos

Zielsveel van jou

Super tevreden over alle hulp, het meedenken en bovenal het in ‘Jip&Janneke taal’ uitleggen hoe het nu precies zit met de AVG. Dankjewel!!!

Birgit van Haastrecht

Made by Bir

Gea van Jouw technische coach heeft enorm veel kennis van websites en het SEO-proof maken daarvan, de wet AVG, Google Analytics, Mailchimp en nog meer. Op een begrijpelijke en toegankelijke manier helpt zij jou duidelijkheid te krijgen in deze materie. Ze doet er echt alles aan om jou de juiste informatie, handvatten en antwoorden te geven. Ik raad Gea ten volste aan.

Carine Braakenburg

Met Caracter

Door de challange die Gea spontaan organiseerde vorige week, ben ik helemaal AVG proof!! Wat zat ik hier tegen aan te hikken. Had al veel gelezen maar iedereen zegt wat anders. Maar Gea heeft vele van ons hier doorheen gesluisd. Met duidelijke opdrachten per dag ben ik er gekomen. Gea je bent een topper!!

Rachel Brouwers-Heijs

Made by Reez

Ik heb de AVG Challenge van Jouw Webwinkel Coach gevolgd. Door de uitleg van Gea werd het heel duidelijk en begrijpelijk wat we moesten doen om de privacyverklaring van onze website op orde te krijgen. Het was veel werk, maar zonder haar hulp was me dit nooit gelukt! Ik wil Gea zéker aanraden als webwinkel coach!!

Hedy Kunst-Drost

Happy Crochet Patterns

Wat moet ik zeggen? Echt: iedereen die hier tegenaan zat te hikken (ik denk bijna iedereen) is door de challenge in de benen gekomen en door de praktisch opdrachten van Gea tot het gewenste resultaat gekomen.
Gea helpt waar ze kan, denkt mee en draagt oplossingen aan.
Dit schreef ik in de Facebookgroep (die zit er ook bij, heel handig!):
Ik had geen zin (ahum) om alles dagelijks te doen dus heb me net kwaad gemaakt en nu (2,5 uur verder) is het klaar!!!! Super bedankt voor het helder ophakken in werkbare stukjes en alle handige documenten! Je hebt iets wat voor de meeste mensen echt niet leuk of aantrekkelijk is om te doen (we vertoonden niet voor niets massaal uitstelgedrag!) uitermate werkbaar en behapbaar gemaakt.

Chantal Homburg

Een hele bevalling

Super veel hulp gehad van Gea. Op een duidelijke, rustige en prettige manier brengt ze haar informatie en deskundigheid over. Top!

Marij den Teuling

DraMarij Theatermakerij

Gea heeft het AVG proof maken van je website in duidelijke stappen uitgelegd. Met veel geduld heeft ze nog van alles nagezocht en alle vragen beantwoord! Zelfs toen een aantal berichten op Facebook verdwenen waren, ging ze die opnieuw er weer opzetten. Met de Challenge van Gea weet ik nu dat mijn website en administratie AVG proof is. Ik was eerst heel onzeker hierover maar nu niet meer. Hartstikke bedankt Gea! Ik zal je aan iedereen aanbevelen en wie weet gaan we nog samenwerken als ik vragen heb over het bouwen van webshops.

Wendy Versluis

Gea is super behulpzaam, rustig en vriendelijk. Niets is teveel moeite. Een absolute topcoach! 

Bedankt Gea, voor al je hulp met de AVG!

Nikki Brooijmans-Culley

Reliving the past

Gea heeft een geweldig stap voor stap plan gemaakt waardoor ik concreet wist welke stappen ik voor de AVG moest zetten. Dit heeft veel tijd opgeleverd en het vertrouwen dat ik op de goede weg ben met het implementeren van deze wetgeving.

Ilza Keeman

Ilza Keeman

Deelgenomen aan de AVG challenge van Gea, daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. Nu heb ik precies op tijd mijn website AVGproof, zonder deze challenge was het me nooit op tijd gelukt. Gea maakte het behapbaar en overzichtelijk in kleine stapjes. Haar hulp tijdens de challenge was ook heel waardevol. Bedankt Gea!

Suzan Knaapen

Suzies Cheesestories

Ik deed mee aan de AVG-challenge van Gea. Waar ik van te voren ontzettend tegenop zag, viel uiteindelijk door het duidelijke stappenplan ontzettend mee. Ik heb de opdrachten per dag gedaan en was op de laatste dag ook gewoon klaar. Ontzettend fijn, nogmaals bedankt Gea!

Wendy Lieuw A Sie

Stip & Bloem

Gea heeft zoveel kennis en ervaring in huis en kan je in Jip en Janneke taal uitleggen hoe je bijvoorbeeld Seo juist inzet. Heel erg veel aan gehad en ben heel blij dat ik het uitbreidingspakket heb gekozen.

Margreet Stegeman

Monkeys Design

Heb met Gea een super leerzame brainstorm sessie gehad, ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft goede ideeën en zet je aan het denken. Heel blij met Gea.

Janny Kremers

Kaatje & Co

Gea heeft mij prima geadviseerd over de structuur van mijn nieuwe webshop. Ze denkt goed mee en weet wat online shoppers prettig vinden. Gea komt heel geduldig over en weet waar ze het over heeft. Erg prettig om met haar te werken!

Louise Vennegoor

Studio 47

Een half uurtje zoom stond er op de planning, uiteindelijk hebben we bijna 1,5 uur vol gekletst. Gea heeft super goede ideeën en geeft je alle informatie die er bij hoort, of zoekt het voor je op! Door haar jarenlange ervaring heeft ze overal een antwoord op. Ik ben extra gemotiveerd om mijn nieuwe webshop te gaan lanceren, mede door de tips die ik heb gekregen. Gea je bent een perfecte coach omdat je gewoon heerlijk je zelf bent, dankjewel!

Angela van Melis

Liefs Angela

Ik heb meteen voor het nieuwe pakket gekozen. De tips en uitleg van Gea zijn enorm waardevol. Ik heb geen webwinkel meer maar werk met en voor webwinkelhouders. Gea weet heel veel “technische dingen” waar ik geen kaas van gegeten heb. Erg fijn!

Suzan Biemans

De Online Etaleuze