Jouw technische coach als helpdesk voor online onderneemsters

Gea Simons
jul 24, 2018

Heeellllppppp…….. Wil je lekker aan het werk, doet je website raar, werkt dat handige programma waar iedereen het over heeft niet bij jou, staan de bezoekcijfers in Google Analytics op nul. Ik geef zo maar een paar voorbeelden, maar je kunt er zelf vast wel meer bedenken waarbij je dacht had ik nu maar een helpdesk die ik kon inschakelen.

Staat het huilen je nader dan het lachen?

Toen ik in 2012 begon als webwinkelier heb ik alles zelf uitgevonden. Omdat ik in het bedrijfsleven al de nodige ervaring met websites bouwen had opgebouwd dacht ik toen ook, dat doe ik wel even. Maar ik kwam er snel achter dat er zoveel meer bij komt kijken dan alleen een website online zetten. Er waren in het begin dagen dat mij het huilen nader stond dan het lachen. Ik had toen graag wat hulp gehad. Herken jij jezelf hierin? En staat ook bij jou het huilen soms nader dan het lachen? Geef dan niet zeker niet op! Laat mij je helpen en je (weer) vertrouwen geven in jezelf en je online bedrijf.

Ik ben jouw technisch VA

Een helpdesk, zo zou je mijn werk als technisch VA het beste kunnen omschrijven. Want waar veel vrouwen op zien tegen het technische gedeelte achter hun online bedrijf en het gebruiken van (online) tools en programma’s, ben ik mij – als echte computernerd – juist steeds meer gaan verdiepen in alle mogelijkheden. Inmiddels heb ik de nodige kennis opgebouwd met verschillende website programma’s als en diverse (online) programma’s.

Ik zie het om mij heen vaak gebeuren. Vrouwen die opgeven omdat ze hun online bedrijf in de basis maar niet goed van de grond krijgen. Zo zonde van al het werk wat zij erin hebben gestoken en zo onnodig. Is voor jou techniek ook een ware kwelling? Dan kan ik je helpen door je de nodige ruggensteun te bieden zodat jij vol vertrouwen aan je mooie bedrijf kunt werken zonder tegengehouden te worden door een stukje techniek. Niet meer die last op je schouders, alleen maar opluchting omdat er iemand is die je kan helpen en je ook gewoon begrijpt.

Waar kun je mij voor inhuren?

Ik bied technische ondersteuning op verschillende vlakken zoals:

  • Website/plug-in aanpassingen
  • (Sales)pagina’s maken
  • Verbeteren van website snelheid
  • Koppelingen met bijvoorbeeld betaalproviders, boekhoudprogramma’s, mailprogramma’s, scholingsprogramma’s, sociale media en verzendpartners
  • E-mailmarketing inclusief het maken van een salesfunnel
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Laat mij je helpen en jouw je kostbare tijd weer terug geven. Geen gestoei of geklungel meer, geen frustratie en slapeloze nachten, maar weer lekker bezig zijn met dat waar jij goed in bent. Dan doe ik voor jou waar ik goed in ben.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *