BUREAU GS

Jij bent het waard

Mijn team staat klaar om jou te helpen in en met jouw mooie bedrijf. Ben jij voor de volgende stap?

Bureau GS - Team Gea Simons - VA ondersteuning voor ondernemers
Bureau JTC | Team Gea Simons - Ondernemingsmanager

WAT WIJ DOEN

Met trots kan ik zeggen dat mijn team jou met alle aspecten van jouw onderneming kan helpen. Wij zijn er om jou te ontzorgen en jouw leven als ondernemer makkelijker te maken door je werk uit handen te nemen door bijvoorbeeld standaard processen te automatiseren. Zo kan jij meer klanten helpen en je omzet laten groeien.

Dream Big

N

Ik geloof in groot dromen

N

En dat je deze dromen waar kan maken

N

Dat je voor dat succes moet werken

N

Maar dat zeker niet alleen hoeft te doen

Deze helden staan allemaal voor je klaar:

gea bureau jtc

Gea Simons

Technisch Business Expert

Ik weet dat jij als ondernemer het beste jouw klanten kunt helpen door niet langer meer bezig te zijn met tijdrovende en energie slurpende taken en processen.
In 3 maanden zorg ik, met mijn team, dat jouw bedrijf 2.0 staat en jij er minder tijd in hoeft te steken. Mijn team heeft voor mij het verschil gemaakt waardoor ik verder kon groeien, dat gun ik jou ook! Ik kijk er naar uit om jou te helpen met jouw bedrijf 2.0!

Eigenaresse van Bureau GS

bureau gs suzan biemans

Suzan Biemans

Online Ondersteuning

Voor Bureau GS werk ik als manager; ik onderhoud contacten met klanten en de VA’s, ik overzie de opdrachten en voer (niet technische) opdrachten uit voor klanten.

Ik werk samen met onderneemsters die met veel plezier en trots aan hun bedrijf werken en een frisse en vrolijke blik kunnen gebruiken voor de voorkant van hun bedrijf. Heb jij een webshop, ben je grafisch vormgever, coach, geef je online trainingen, lessen of workshops of geef jij in jouw dorp workshop en verkoop jij deze online? Dan denk ik dat wij een fijne match zijn!

Manager Bureau GS

bureau gs caro neele

Caro Neele

​CaroHelpt

Social media is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij, zichtbaarheid op deze platformen is dan ook essentieel voor de groei van jou bedrijf. Als VA help ik daarom ondernemers met het bereiken van hun doelgroep doormiddel van adverteren op voornamelijk Facebook en Instagram. Samen vergroten we jouw online bereik en zichtbaarheid en genereren we meer klanten en omzet binnen jouw bedrijf.

Social media marketeer voor Bureau GS

janneke bureau jtc

Janneke Toor

Janneke – VA 4 You

“Doe waar je energie van krijgt”, is waar ik in geloof. Alleen dan haal je het beste uit jezelf, elke dag opnieuw! Zo krijg ik bijvoorbeeld energie van redactiewerkzaamheden, (technisch) onderhouden van websites en het inrichten van e-mailmarketing zoals formulieren, nieuwsbrieven en automatiseringen.

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken in jouw werkweek of heb je werkzaamheden op je to-do-lijst waarvan je energielevel direct tot het vriespunt zakt? Dan help ik jou graag.

Technisch VA voor Bureau GS

jessica bureau jtc

Jessica Krijvenaar

Social Media Support VA

Elke dag is een nieuwe kans om te starten met de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep is een voortdurend proces. Als Virtual Assistant geef ik ondersteuning aan ondernemers in het beheren van social media en het onderhouden van webwinkels. Van  advies en ondersteuning bij het inplannen van social media content tot het opzetten van een Facebook en Instagram shop. Met het creëren van content maak ik gebruik van Canva en mag ik mij hierin expert noemen.

VA voor Bureau GS

jolanda bureau jtc

Jolanda van der Hoek

VA4Business

Jij doet waar jij goed in bent, ik doe waar ik goed in ben!
Je bent een ondernemer die heel graag een online business wilt opzetten. Of deze wellicht al heeft. Maar je wilt je niet bezighouden met de randzaken die jou te veel energie kosten. En daar kom ik in beeld. Ik ontzorg ondernemers bij het opzetten en onderhouden van hun online business. Ik maak jouw website en webshop (WordPress/Woocommerce). Ik bouw de online leeromgeving voor jou (WP fusion en Learndash). Ik richt jouw emailmarketing in (ActiveCampaing/MailBlue). En zorg ervoor dat alle systemen met elkaar gekoppeld en verbonden zijn.

Technisch VA voor Bureau GS

kitty bureau jtc

Kitty Verboord

Buro REK

Werken achter de schermen is meestal niet de favoriete bezigheid van een ondernemer en administratie al helemaal niet. Als administratief VA neem ik je financiële administratie uithanden, zodat jij tijd en energie hebt om je te richten op de aspecten in je bedrijf waar je hart wel sneller van gaat kloppen.

Administratief VA voor Bureau GS

leonie bureau jtc

Leonie Verspui

Leo’s Marketing

Leo helpt ondernemers met het vertellen van hun verhaal. Als jouw persoonlijke creatieve duizendpoot zorgen we dat jouw boodschap goed bij jouw doelgroep terecht komt. Eerst creëren we een stabiele basis waarin jouw verhaal doorvertaald is naar een passende en krachtige huisstijl. Als je die basis stevig hebt staan dan is op creatief gebied vrijwel alles mogelijk. Van foto’s en video’s tot social media posts en interactieve digitale documenten. Jij roept en ik creëer!

Grafisch ontwerper voor Bureau GS

marietta bureau jtc

Mariëtta de Klijne

M-today

Doen waar je blij van wordt, dat is mijn motto!
Ik word heel blij van het editen en ondertitelen van video’s van enthousiaste ondernemers, zoals bijv. coaches. Ook voor het transcriberen van gesproken tekst kan je bij mij terecht.

VA voor Bureau GS

marjolein bureau jtc

Marjolein de Haas van Dorsser

Hazius Media

Ik verzorg de social media aanwezigheid voor drukbezette ondernemers. Die het nut van social media onderschrijven maar zelf geen tijd (of zin) hebben om structureel content te verzorgen. Door een goede online aanwezigheid ben je zichtbaar en kun je gevonden worden. Daarnaast regel ik technisch website onderhoud en ondersteun ik ondernemers met het schrijven en versturen van hun (Mailchimp) nieuwsbrieven.

Technisch VA voor Bureau GS

renee bureau jtc

Renée Descendre

Ohja! VA & Tekstschrijver

Als VA richt ik mij op tekstuele ondersteuning. Bij mij kun je terecht voor tekstschrijven, content creatie en tekst redactie. Ik ga ik op zoek naar jouw tone of voice en creeër of redigeer.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor het editen van video’s, waar ik ook graag mijn creativiteit in stop!

VA voor Bureau GS

shirley bureau jtc

Shirley Houtman

Online Business Partner

Als ondernemer richt jij je op je sterke punten. De overige zaken besteed je uit om zo efficiënt mogelijk te werken. Ik ondersteun je bij het bouwen en (technisch) onderhouden van de website, help je om een workflow voor diverse processen in te richten en ontwerp met veel plezier nieuwe website of huisstijl. Ik kan je helpen om ervoor te zorgen dat ieder zijn focus op de juiste plek heeft.

Technisch VA voor Bureau GS

HET IS NU TIJD VOOR ACTIE

Wij helpen je graag

Investeer in jezelf en in je bedrijf.
Het kost je maar 30 minuten van je tijd.

Plan een afspraak om kennis te maken. Tijdens het gesprek kun je vertellen over je bedrijf, je doelen en waar je vast loopt.  Ik denk dan graag met je mee over hoe wij je het beste kunnen helpen. Na het gesprek ontvang je vrijblijvend een passende offerte.

De afspraak is online via Zoom, je hoeft er dus niet voor uit huis.

gea simons ondernemingsmanager